4. juuni 2020 – Eesti lipp 136

4. juunil tähistame sinimustvalge lipu 136. sünnipäeva. Tänavu, kui traditsioonilised rahvakogunemised ja lipupäeva rongkäigud ei ole soovitatavad, kutsume kõiki kaasmaalasi ja isamaalisi ühendusi heiskama lipud kodudel, ühiskondlikel hoonetel ja lipuväljakutel. Aidakem ka neid, kes lipu heiskamisel abi ja nõu vajavad. Meie lipp on alati olnud rahvast ühendav sümbol – nii rasketel aegadel kui rõõmuhetkedel. Ühendagu sinimustvalge meid ka täna! Kaunistagem Eesti kojad kolme kodu värviga!

Kutsume üles ka koduõuel või majal heisatavast lipust pilti tegema. Saadame foto heale sõbrale või tuttavale ning meenutame, et Eesti lipul on sünnipäev.

Elagu Eesti!

Eesti Lipu Selts
Eesti Muinsuskaitse Selts
Kindral Johan Laidoneri Selts
Konstantin Pätsi Muuseum
Jaan Poska Mälestusfond