26. oktoober 2019 – European Cultural Heritage Summit

27. – 31. oktoobrini toimub Pariisis Euroopa kultuuripärandi kongress ja Europa Nostra aastakoosolek.

Pärjatakse tublimaid tegijaid, arutatakse kultuuripärandi osast ühiskonnas, mõeldakse kliima ja selle muutuste mõjust pärandile, õpitakse üksteiselt ..

Eestit esindab Europa Nostras Eesti Muinsuskaitse Selts. 
Jälgida saab ko otse:
 Live streaming from the European Cultural Heritage Summit in Paris next week

The European Cultural Heritage Summit / Assises européennes du patrimoine culturel 2019 will start on Sunday in Paris (27-31/10) under the High Patronage of the President of the French Republic, and in cooperation and with the support of the European Commission, The Ministry of Culture and the Ministry of Europe and Foreign Affairs of the French Republic, organised in partnership with the Fondation du Patrimoine and the Mission Stéphane Bern. The “Grande Soirée du Patrimoine Européen on the occasion of the 2019 European Heritage Awards / Europa Nostra Awards Ceremony” and the Policy Debate “Cultural Heritage at the Heart of the Revival of the European Project” will be live streamed here