08, oktoober 2018 – Esita kandidaat Euroopa Liidu/Europa Nostra muinsuskaitseauhinnale 2019!

15. novembriks oodatakse kandidaate Euroopa Liidu/ Europa Nostra muinsuskaitseauhindadele.

Maineka rahvusvahelise auhinnaga tunnustatakse häid tulemusi restaureerimises ja konserveerimises, muinsuskaitselises teadustöös, pühendunud ametialase tegevuse ja vabatahtliku töö eest ning inimeste õpetamise ja harimise eest.

Seni on Eesti olnud auhindade kojutoomisel edukas, loodame parimat ka tänavu!

Restauraatorid ja muinsuskaitsjad, arhitektid ja käsitöö spetsid, vabatahtlikud ja elukutselised – nüüd on võimalus tehtud töö eest rahvusvahelist tunnustust pälvida! Palun lugege tingimusi ja mõelge loovalt nii enda kui kolleegide tegemiste peale!

Apply for the 2019 European Heritage Awards / Europa Nostra Awards by 15 November 2018 www.europeanheritageawards.eu/apply