18, aprill 2017 – Rahvusvaheline noorte fotovõistlus 2017

RAHVUSVAHELINE NOORTE MUINSUSKAITSE-TEEMALINE FOTOVÕISTLUS 2017

Katalaani (Hispaania) kultuuriministeerium koostöös Euroopa Nõukoguga viib läbi rahvusvahelise noortele suunatud muinsuskaitseteemalise fotovõistluse International Heritage Photographic Experience (IHPE).

Fotovõistluse eesmärgiks on pöörata tähelepanu Euroopa kultuuripärandile: ajaloolistele hoonetele, aedadele, maastikele, linna-aladele, erilistele paikadele, silmapaistvatele muististele ja mälestusmärkidele. Praegune varasuvine aeg on Eestis ilusaim aeg otsida ja märgata meid ümbritsevat väärikat ajalugu, jäädvustada seda noorte inimeste pilgu läbi.

Tänavu on rahvusvaheline fotovõistlus liikunud sotsiaalmeediasse. Uus formaat annab ka uusi võimalusi kasutada info- ja kommunikatsioonitehnoloogiat ning sotsiaalmeediat.

Osavõtu tingimused:

  • Osa on kutsutud võtma kuni 20 aastased noored.
  • Iga osavõtja saab esitada kuni 3 võistlustööd.
  • Rahvusvahelisse kataloogi valib Eestit esindavad võidutööd Eesti Muinsuskaitse Selts.
  • Fotode esitamise tähtaeg on 22. juuni 2017.
  • Fotovõistlus on avatud kõigile, kes kasutavad Instagrammi mobiili äppi (mitte laua – või sülearvutit), fotod tuleb esitada JPG formaadis, juurde lisada pildi pealkiri, fotograafi nimi ja vanus, paiga nimi ja asukoht, millest pilt on tehtud.
  • Fotode üleslaadimisel lisada juurde #IHPE17Estonia.

EESTI VÕIDUTÖÖKS VALIS ŽÜRII VÄLJA FOTO, MILLE AUTORIKS ON UKU TOOSENS. ÕNNITLEME!

Fotovõistlusele esitatud fotosid saab vaadata IHPE2017 kodulehel http://culturaeducacio.gencat.cat/efim/internacional.php