11, juuni 2015 – Europa Liidu/Europa Nostra muinsuskaitseauhind – peapreemia Eestisse!

Euroopa Liidu Kultuuripärandi Auhind / Europa Nostra Auhind 2015:
Eesti projekt pälvib Oslo auhinnatseremoonial peaauhinna

Oslo, 11. juuni 2015 – Euroopa Liidu Kultuuripärandi Auhinna / Europa Nostra Auhinna võitjaid tunnustatakse täna õhtul Oslo Raekojas. Auhinnatseremooonia viivad läbi tunnustatud ooperilaulja ja Europa Nostra president Plácido Domingo ning Euroopa haridus-, kultuuri-, noorsoo- ja spordivolinik Tibor Navracsics, tseremoonial osaleb Norra Kroonprints Haakon. Publikut, kelle hulka kuulub 600 elukutselist ja vabatahtlikku muinsuskaitsjat ning kultuuripärandi toetajat tervest Euroopast, tervitavad Oslo linnapea Fabian Stang ning Norra Kliima ja Keskkonna minister Tine Sundtoft. 

Fotod ja intervjuud auhinnavõitjatega lisas!