18 jaanuar 2014 – Presidendi mälestuseks

~~President Konstantin Pätsi 58. surma-aastapäeva puhul leiab laupäeval 18. jaanuaril 2014 algusega kell 11  Metsakalmistul aset mälestustalitus. Hingepalve loeb EAÕK ülempreester Aleksander Sarapik, sõna võtab  MTÜ Konstantin Pätsi Muuseumi esimees Trivimi Velliste. Pätside perekonna rahulas süüdatakse mälestusküünlad.

Algusega kell 13 peetakse Okupatsioonide Muuseumis (Toompea 8) ajalootund koos videofilmiga “Presidendi kett”(27 min.). Kohal on nii filmi loojad kui tootjad, kohtutakse käsikirja autori, EMS esimees Peep Pillaku ja OÜ Miniplast esindaja Meelis Pääboga. Ajalootund on esimene projekti “Õpime ajaloost” raames, mida toetab KÜSK.
Korraldajad:  MTÜ Konstantin Pätsi Muuseum ja Eesti Muinsuskaitse Selts

Lähem teave: Elle Lees tel.53409536